PROFIMAT

PROFIMAT - MATERIALE PROFESIONALE DE CONSTRUCTII

SIFOANE SI GURI SCURGERE

SIFOANE DE PARDOSEALA DIN PP

Asigura drenajul apelor provenite de pe pardoselile interioare sau exterioare, oferind posibilitatea de a evacua apa preluata catre sistemul de drenaj. Sunt disponibile intr-o gama variata de modele si dimensiuni si cu aplicabilitate diversa, atat pentru domeniul civil cat si pentru cel industrial. Pentru aceasta corpul sifonului poate fi livrat avand unul sau doua elemente de racord la hidroizolatia pardoselii iar gratarele pot fi livrate din PP , inox sau fonta functie de cerintele aplicatiei.

Pentru mai multe variante si detalii contactati-ne: office@profimat.ro

SIFOANE DE PARDOSEALA DIN INOX

Asigura drenajul apelor provenite de pe pardoselile interioare sau exterioare, oferind posibilitatea de a evacua apa preluata catre sistemul de drenaj. Sunt disponibile intr-o gama variata de modele si dimensiuni si cu aplicabilitate diversa, atat pentru domeniul civil cat si pentru cel industrial. Pentru aceasta corpul sifonului poate fi livrat avand unul sau doua elemente de racord la hidroizolatia pardoselii iar gratarele confectionate din inox cu capacitate portanta pana la clasa C 250.

Pentru mai multe variante si detalii contactati-ne: office@profimat.ro

GURI DE SCURGERE A APELOR PLUVIALE DIN EXTERIORUL CLADIRILOR

Sunt sisteme de drenaj cu aplicabilitate de montaj la exterior, ce preiau punctual apa provenita de pe acoperisuri sau platforme. Functie de aplicatie pot fi livrate avand inaltimi pana la 1200 mm, racord de evacuare intre DN 90 si Dn 200. Se folosesc la drenajul apelor pluviale de pe platforme sau poduri, confectionate din beton, PP, PE sau fonta cu clase de sarcini cuprinse intre A15 si D 400. Asigura drenajul apelor provenite de pe pardoselile interioare sau exterioare, oferind posibilitatea de a evacua apa preluata catre sistemul de drenaj. Sunt disponibile intr-o gama variata de modele si dimensiuni si cu aplicabilitate diversa, atat pentru domeniul civil cat si pentru cel industrial. Pentru aceasta corpul gurii de scurgere poate fi livrat avand unul sau mai multe elemente de racord iar gratarele pot fi livrate din PP, inox sau fonta functie de cerintele aplicatiei.

Pentru mai multe variante si detalii contactati-ne: office@profimat.ro