PROFIMAT

PROFIMAT - MATERIALE PROFESIONALE DE CONSTRUCTII

STATII POMPARE SI EPURARE

STATII DE POMPARE APE UZATE FECALOIDE

Statii de pompare mari din beton pentru ape reziduale cu si fara materii fecale pentru instalare in pamant. Complet echipata si automatizata. Adancime de montaj 1 – 5m. Instalatie simpla cu sistem de autodiagnoza pentru controlarea automata a pompei protejata impotriva apei. Adâncimea căminelor prefabricate de beton se poate dimensiona luând în calcul cota conductei de canalizare influentă, stratificaţia terenului, nivelul apei subterane Camera de pompare echipata cu racorduri, conducta de presiune, pompe antiex, cablu electric 10m, tablou de comanda cu dispozitiv optic si acustic de avertizare nivel lichid in statie, avarii si legatura pentru evacuarea presiunii. Capacele de cămin se realizează în variantele: B 125 kN, C 250 kN, D 400 kN pompe submersibile cu montare fixă şi conductă de refulare. Construcţia, realizată din elemente de beton prefabricat, este modulară. Datorită prefabricării elementelor de racord, a legăturilor electrice, a tabloului de comandă şi automatizării, toate aceste lucrări se pot executa mult mai rapid decât în cazul soluţiilor clasice.

Pentru mai multe variante si detalii contactati-ne: office@profimat.ro

STATII DE POMAPARE MICI DIN PEHD

Statii de pompare mici din PEHD pentru ape reziduale cu si fara materii fecale pentru instalare sub pardoseala. Complet echipata si automatizata. Instalatie simpla cu sistem de autodiagnoza pentru controlarea automata a pompei protejata impotriva apei. Camera de pompare prefabricata in polietilena de inalta densitate (PE-HD) furnizata complet cu mufa de reductie pe racorduri si legatura pentru evacuarea presiunii.

Pentru mai multe variante si detalii contactati-ne: office@profimat.ro

STATII DE POMAPARE MARI DIN PEHD

Statii de pompare mari din PEHD pentru ape reziduale cu si fara materii fecale pentru instalare in pamant. Complet echipata si automatizata. Adancime de montaj 1,5 – 5m. Instalatie simpla cu sistem de autodiagnoza pentru controlarea automata a pompei protejata impotriva apei. Camera de pompare prefabricata in polietilena de inalta densitate (PE-HD) furnizata complet cu racorduri, conducta de presiune, pompe antiex, cablu electric 10m, intrerupator automat pentru comanda pompelor, tablou de comanda cu dispozitiv optic si acustic de avertizare nivel lichid in statie, avarii si legatura pentru evacuarea presiunii.

Pentru mai multe variante si detalii contactati-ne: office@profimat.ro

STATII EPURARE DIN BETON

Statiile de epurare sunt echipamente care trateaza apa reziduala provenita de la zone rezidentiale, cladiri de birouri, hale de productie. In functie de carateristicile apei la intrarea in statia de epurare procesul poate diferi. Statiile de epurare prefabricate pe care le comercializam pentru ape menajere sunt realizate din beton si ajung pana la 200 L.E. Statiile de epurare pentru ape menajere peste 200 L.E. se monteaza in bazine de beton realizate in situ. Pentru apele provenite de la aplicatii industriale fabrici de lapte, fabrici de carne si alte aplicatii pe langa statia de epurare a apelor menajere se folosesc si echipamente de tratare fizico-chimica a apei prin intermediul unor instalatii de sitare performante si a unei unitati de flotatie.

Pentru mai multe variante si detalii contactati-ne: office@profimat.ro

STATII EPURARE DIN PEHD

Apa uzata, colectata din reteaua de canalizare, va intra in statia de epurare intr-o statie de pompare + bazin de omogenizare in care este amplasat un cos gratar rar. Apa uzata va fi pompata catre obiectele tehnologice din aval de catre unitati de pompare submersibile. Pentru omogenizarea continutului, este prevazut un mixer submersibil. Din statia de pompare apa uzata va fi pompata catre instalatia de sitare, formata din sita rotativa - curatire automata, cu rol de a retine materiile solide cu dimensiunea particulei mai mare de 0.5 mm. De aici, apa sitata va trece gravitational spre separatorul de grasimi, instalatie montata ingropat. Dupa trecerea prin instalatia de separare de grasimi, apa uzata ajunge gravitational in modulele de epurare biologica constituite din doua bazine din polipropilena si compartimentate in zone special concepute astfel incat sa se asigure zona anoxica pentru denitrificare, zona aeroba pentru denitrificare, zona de decantare. Statia de epurare este automatizata.

Pentru mai multe variante si detalii contactati-ne: office@profimat.ro